نوکیامی تواند فناوری ۵G را از سال ۲۰۱۹ به واقعیت بدل کند. شرق | SHARGH
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شرق به نقل از techradar مدتی پیش مدیر عامل نوکیا یعنی Rajeev Suri طی بیانیه ای در جریان رویداد MWCA2017 از اهمیت نقش این شرکت در به ثمر رساندن تکنولوژی ۵G خبر داد Rajeev Sur اعلام کرد که عرضه این فناوری توسط نوکیا منجر به انقلاب صنعتی چهارم در دنیا خواهد شد که در نتیجه¬ی آن شاهد سرعت بخشیدن به انجام امور روزمره خواهیم بود. وی بر این باور است که نخستین مرحله در این راه از سال ۲۰۱۹ و در مقیاسی بزرگ آغاز خواهد شد.
گفته می¬شود بازدهی این تکنولوژی تا ۱۰ سال آینده یعنی تا سال ۲۰۲۸ یا و حتی تا ۲۰۳۵ در ایالات متحده آمریکا به وضوح مشاهده خواهد شد. در راه تحقق این هدف بزرگ دو کمپانی مطرح نوکیا و کوالکام با همکاری یکدیگر در حال توسعه تکنولوژی ۵G هستند. این در حالی است که کمپانی نوکیا همکاری نزدیکی با کمپانی Telefonica برای رسیدن به تکنولوژی مورد بحث دارد و با توسعه و ارتقا فناوری ۴٫۵G به ۴٫۹G در حال عملی کردن تکنولوژی ۵G و تبدیل آن به واقیت تجاری است.
شاید نخستین موردی که پس از به ثمر رسیدن فناوری ۵G دچار تغییر و تحول شود تلویزیون است. کمپانی نوکیا اخیرا ویدیویی از هدف بلند مدت این شرکت مبنی بر جهت گیری آینده تکنولوژی بر پایه فناوری مذکور منتشر کرده است. در این ویدیوی شگفت انگیز که آینده ای نه چندان دور را نشان می دهد، کاربران می توانند با کمک فناوری واقعیت افزوده به تماشای تلویزیون و ویدیو های آنلاین بپردازند.
گروه خونی هایی که بیشتر در معرض سکته هستند. شرق | SHARGH
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شرق به نقل از pennmedicine محققان با انجام مطالعاتی روی ده ها هزار زن و مرد در طول مدت ۲۰ تا ۲۶ سال متوجه رابطه عجیبی بین گروه خونی یک فرد و احتمال ابتلای او به سکته مغزی شدند. چه گروه خونی دارید؟براساس یک مطالعه جدید, پاسخ به این سوال ممکن است بر سلامت قلب شما تاثیر بگذارد. رابطه سکته با گروه خونی چیست؟
محققان دریافته اند که افراد با گروه خونی A، B و AB ممکن است در معرض خطر بیشتری از حوادث قلبی – عروقی – به خصوص حمله قلبی و سکته مغزی – نسبت به افراد با انواع خونی o باشند.یافته های آن ها نشان می دهد که متخصصان مراقبت های بهداشتی باید در هنگام ارزیابی ریسک قلبی – عروقی گروه خونی فرد را در نظر بگیرند.
کدام گروه خونی بیشتر در معرض سکته قلبی و مغزی هستند؟
همانطور که در ادامه این بخش توضیح خواهیم داد افرادی که گروه خونی AB داشتند با احتمال ۲۶ درصد بیشتر از دارندگان گروه خونی O احتمال این را دارند که به دلیل سکته و حملات قلبی و مغزی در بیمارستان بستری شوند.
گفتنی است زنانی که گروه خونی B داشتند، ۱۵ درصد بیشتر از زنانی با شرایط مشابه در گروه خونی O سکته را تجربه کردند. این در حالی است که این رابطه در مردانی که گروه خونی B داشتند دیده نشد ؛ به جای آن زنان و مردانی که گروه خونی A داشتند نسبت به گروه های خونی دیگر در معرض خطر سکته نبودند.
رابطه بین سکته قلبی و مغزی با نوع گروه خونی
نتایج مطالعات و بررسی ها چه می گوید؟
محققان اخیراً نتایج خود را در مورد نارسایی قلب ۲۰۱۷ و در جلسه سالانه انجمن قلب اروپایی در پاریس, فرانسه, ارائه کردند.مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری ها (cdc) گزارش می دهد که در حدود ۷۳۵.۰۰۰ نفر در ایالات متحده یک حمله قلبی و یا سکته مغزی دارند.
برخی عوامل خطر برای حمله قلبی وجود دارند که می توانند مورد توجه قرار گیرند, مانند رژیم غذایی ضعیف, کمبود ورزش و سیگار با این حال, برخی عوامل خطر حمله قلبی را نمی توان تغییر داد, مانند سن, جنسیت و سابقه خانوادگی بیماری قلبی. مطالعات جدید نشان می دهند که گروه خونی هم باید به لیست اضافه شود.
رابطه سکته با گروه خونی غیر O
گروه خونی غیر از O خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را بیشتر ۹% بیشتر می کند ؛ تیم با انجام یک فراتحلیل از مطالعاتی که گروه خونی و بروز حوادث قلبی – عروقی از جمله حمله قلبی, بیماری قلبی, نارسایی قلبی, و نارسایی قلبی – عروقی را گزارش کردند, به یافته های خود رسیدند.
داده ها شامل بیش از ۱.۳ میلیون بزرگسال بودند که در ۱۱ مطالعه شرکت داشتند.محققان از این داده ها برای ارزیابی این مساله استفاده کردند که چگونه هر گروه خونی ممکن است بر خطر حوادث عروق کرونری, حوادث قلبی – عروقی و حوادث قلبی مرگبار تاثیر بگذارد.
افرادی که دارای گروه خونی بدون O هستند، ۷۷۱.۱۱۳ نفر و افراد با گروه خونی یک O دار ۵۱۹.۷۴۳ نفر شناسایی شدند.
یک قدم به رشد کلی کلیه انسان نزدیک تر است. شرق | SHARGH
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شرق به نقل از medicalxpress برای بیماران مبتلا به بیماری کلیه در مرحله پایانی، پیوند کلیه تنها امیدی برای بازگرداندن کیفیت زندگی است. با این حال، بسیاری از این بیماران هرگز تحت عمل جراحی پیوند عضو به دلیل کمبود مزمن کلیه اهدا کننده نیست. با تقریبا ۹۵۰۰۰ بیمار در لیست انتظار یک کالج اهدا کننده در ایالات متحده تنها تقاضا بیش از عرضه است.اما محققان بر روی راه هایی برای رشد ارگان های سالم خارج از بدن انسان کار کرده اند. یکی از روش هایی که مکمل اریتم نامیده می شود، نتایج محرک ایفا کرده است. محققان اریتروسیت را دریافت می کنند و خوشه های سلولی چند روز پس از تخم های تخم مرغ ایجاد می شوند، از حیوانات جهش یافته با اندام های خاص و تزریق سلول های بنیادی از اهدا کننده طبیعی که لزوما از همان گونه نیستند. سپس سلول های بنیادی به وسیله تمام ارگان های از دست رفته در حیوانات حاصل می شوند. ارگان جدید ویژگی های اصلی اهدا کننده سلول های بنیادی را حفظ می کند و بنابراین می تواند برای درمان پیوند استفاده شود.
“ما قبلا استفاده از یک مکمل از اریتم برای تولید پانکراس باکتریایی در موش جهش پانکراس است،” توضیح می دهد که نویسنده اصلی مطالعه جدید Teppei Goto. “بنابراین ما تصمیم گرفتیم که این روش را برای تولید کلیه های عملکردی مورد استفاده قرار دهیم، که به علت افزایش تقاضا از اهدا کنندگان، بیشتر در پزشکی احیا کننده استفاده می شود.”تلاش های اولیه محققان برای کشت کلیه های موش در موش صحرایی نشان داد که موش ها به راحتی به دو نوع اصلی از سلول های مورد نیاز برای تشکیل کلیه تقسیم می شوند. با این حال، زمانی که سناریو معکوس شد، سلول های بنیادی موش به طور موثر در اریتم موش صحرایی تشکیل می شد و ساختار کلیه را تشکیل می داد.
پس از لانه گزینی در موش های شبه باردار، ساک های مکمل مکمل در جنین های طبیعی رشد می کنند. قابل توجه است که بیش از دو سوم موش های تازه متولد شده حاوی یک جفت کلیه از سلول های بنیادی موش است. بررسی های بیشتر نشان داد که کلیه ها از لحاظ ساختاری صحیح بوده و حداقل نیمی از آنها می توانند ادرار تولید کنند.
می گوید: “یافته های ما معتقد است که مکمل بیوشیمی در میان گونه ها یک روش زنده برای تولید کلیه است.” “در آینده، این رویکرد میتواند برای تولید اندامهای انسان از سلولهای بنیادی در دام، که احتمالا به طول عمر و بهبود کیفیت زندگی میلیونها نفر در سراسر جهان کمک کند.”
خلاصه: کمبود جهانی مزمن کلیه اهدا کننده بسیاری از بیماران کلیوی در پایان مرحله بستگی به درمان مداوم دیالیز دارد. برای رسیدگی به نارسایی کلیه توسط اهدا کنندگان، یک تیم تحت رهبری محققان موسسه ملی علوم فیزیک در ژاپن تلاش کرد تا کلیه های ماوس را در موش های صحرایی با استفاده از سلول های بنیادی کشت کنند. کلیه های حاصل به نظر می رسد عملکرد، نشان دادن اعتبار این مفهوم که این روش می تواند برای تولید کلیه های انسانی در گاو استفاده می شود.